Italiaanse kabeljauw uit de oven

Kabeljauw is een magere vis en behoort tot de witvis soorten. Het bevat vele belangrijke voedingsstoffen, maar als het je vergelijkt met de hoeveelheid voedingsstoffen in vette vis dan is dat verhoudingsgewijs wat minder. Echter, het is erg belangrijk te variëren op je bord, en dus ook met vissoorten! Italiaanse kabeljauw uit de oven Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit

Kabeljauwhaasje met shiitake en zoete puntpaprika

Shiitake geeft je immuunsysteem een enorme boost! En mocht je in het geval van een Candida Albicans infectie twijfelen of je shiitake wel kunt eten? Dat kan gelukkig! Kabeljauwhaasje met shiitake en zoete puntpaprika Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3

Zalm met kruidige tomatensaus

Een recept boordevol omega-3 en antioxidanten! En ook nog eens heel geschikt voor een etentje thuis of met de feestdagen doordat het er prachtig uitziet en makkelijk te maken is :-). Zalm met kruidige tomatensaus Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen:

Surinaamse roti (kidsproof)

Toen ik voor het eerst kennis maakte met roti, was ik meteen verkocht. Wat is dat ongelooflijk lekker! Pas recentelijk stuitte ik op een recept wat helemaal is aangepast op onze Nederlandse kinderen, die niet alle onbekende recepturen kunnen waarderen. En dus heb ik deze variant op tafel gezet. Wat een succes! Al mijn drie kinderen waren enthousiast en vroegen om méér :-). Veel kook- en eetplezier! Surinaamse roti (kidsproof)

Pilav met tonijn

Pilav is een (bij)gerecht uit het Midden-Oosten, Perzië, India en Centraal Azië, bestaande uit een graansoort, meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord, afhankelijk van de landstreek met bepaalde kruiden, groenten, peulvruchten en vlees. Je kan dus eindeloos variëren met dit heerlijke gerecht, dat ook nog eens makkelijk te bereiden is. Pilav met tonijn Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op