Shiitake geeft je immuunsysteem een enorme boost! En mocht je in het geval van een Candida Albicans infectie twijfelen of je shiitake wel kunt eten? Dat kan gelukkig! Kabeljauwhaasje met shiitake en zoete puntpaprika Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3
Ingrediënt: kurkuma
Bobotie met sperziebonen, doperwten en rijst
Vaak krijg ik de vraag of de rest van het gezin en dan specifiek de kinderen mee kunnen eten met de recepten die ik mijn cliënten geef. Natuurlijk! is dan direct mijn antwoord. Het is juist heel gezond voor een ieder: de variatie in ingrediënten is een groot feest voor het lichaam. Bobotie is een Zuid-Afrikaanse ovenschotel die bij velen bekend is uit het pakjes/zakjes rek van de supermarkt. Maar
Garnalencurry
Deze maaltijd is simpel te maken met de basis kruiden voor een Aziatisch curry. Heb je de ingrediënten eenmaal in huis, dan kan je ongelooflijk veel verschillende Aziatische gerechten bereiden! Garnalencurry Stemmen: 1 Score: 4 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is
Quinoa bietensalade
Een salade is altijd heerlijk als lunch of als bijgerecht. En zeker in de zomermaanden een heerlijk alternatief! Quinoa bietensalade Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan MaaltijdBijgerechten, Lunch, Salade KeukenHollands Porties
Viscurry
Vis wordt door veel mensen niet lekker gevonden…. maar wist je dat vis een goede leverancier van de juiste vetzuren is, die onder andere goed zijn voor hart- en bloedvaten? Maar ook onze hersenen en ons gezichtsvermogen hebben baat bij de visvetzuren. Het Voedingscentrum adviseert 1 x per week vis te eten, maar ik adviseer mijn cliënten altijd minimaal 2 keer per week vis op het menu te zetten. Deze viscurry