Met een lichtzure smaak van yoghurt, maar dan in een kokosversie, heb je met dit heerlijke recept een geweldige basis voor een ontbijt of dessert. Maar ook als tussendoortje is deze homemade kokosyoghurt heerlijk! Kokosyoghurt… homemade 🙂 Votes: 1 Rating: 5 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit
Ingrediënt: water
Shakshuka
Shakshuka is een (h)eerlijk Noord-Afrikaans gerecht die ook nog eens makkelijk te maken is. De ingrediënten zijn ook nog eens zeer voedzaam en gezond! Het is zeer geschikt als lunch, maar ook als diner. Zeer zwaar is het niet, dus houd daar dan wel rekening mee als je het als diner gebruikt ;-). Shakshuka Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept
Power Bars
Noten en chocolade zijn een ideale combinatie en ook nog eens super gezond! Probeer deze power bars eens, je zal merken dat ze in een mum van tijd door het hele gezin verorberd zijn! Power Bars Votes: 2 Rating: 4 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept
Glutenvrije crackers zelf bakken
Een cracker als ontbijt of een cracker als tussendoortje. Crackers zijn gewoonweg handig om in huis te hebben. Als je ze kant en klaar koopt in de supermarkt dan zijn ze helaas gemaakt van allerlei ingrediënten die je er helemaal niet in wilt hebben (o.a. gluten, suikers). En dus is zelf bakken de meest ideale uitkomst. Hier een lekker recept voor glutenvrije crackers met lekker veel noten en zaden :-). Glutenvrije
Viscurry
Vis wordt door veel mensen niet lekker gevonden…. maar wist je dat vis een goede leverancier van de juiste vetzuren is, die onder andere goed zijn voor hart- en bloedvaten? Maar ook onze hersenen en ons gezichtsvermogen hebben baat bij de visvetzuren. Het Voedingscentrum adviseert 1 x per week vis te eten, maar ik adviseer mijn cliënten altijd minimaal 2 keer per week vis op het menu te zetten. Deze viscurry