Kokosyoghurt… homemade :-)

Met een lichtzure smaak van yoghurt, maar dan in een kokosversie, heb je met dit heerlijke recept een geweldige basis voor een ontbijt of dessert. Maar ook als tussendoortje is deze homemade kokosyoghurt heerlijk!

Kokosyoghurt... homemade 🙂
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
ca 7 porties
Porties
ca 7 porties
Kokosyoghurt... homemade 🙂
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
ca 7 porties
Porties
ca 7 porties
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Instructies
  1. Haal de kokoscrème (santen) uit de verpakking en doe het in een klein pannetje of bakje; giet hier 350 ml kokend water overheen
  2. Laat het 15 minuten rustig staan, de santen zal dan zijn gesmolten; roer het geheel met een garde goed glad
  3. Laat het afkoelen tot het lauw is; roer nog een keer goed door met een garde en giet dit over in een schone weckpot; laat dit 24 uur staan op een warme plek in huis. Boven de 20 graden is prima, dus in de zomer ergens in de keuken, in de winter ergens bij een verwarming
  4. Schud de pot af en toe even om als je hem ziet, maar open hem niet! Pas nu zal de yoghurt dik worden
  5. Na nog eens 24 uur in de koelkast is het klaar; open de pot voorzichtig, er zal wat druk op staan
  6. Roer de yoghurt even door en schep eruit wat je nodig hebt; hij is in de koelkast ongeveer 5 dagen houdbaar
Notities

Bron: Energieke Vrouwen Academie

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.