Italiaanse koolrabisoep

Een heerlijke soep van Italiaanse origine! Een aanrader voor lunch, voorgerecht bij diner of gewoon als tussendoor.

Italiaanse koolrabisoep
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 40 minuten
Servings Prep Time
4 personen 40 minuten
Italiaanse koolrabisoep
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 40 minuten
Servings Prep Time
4 personen 40 minuten
Ingredients
Soffrito (basis voor soepen en sauzen :-))
Afmaken als koolrabi soep
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. verwarm de olijfolie in een soeppan op middelhoog vuur
  2. voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe en draai het vuur laag
  3. laat de groenten in 10 minuten zacht worden, maar niet verkleuren
  4. voeg dan de blokjes koolrabi toe en laat ze 5 - 7 minuten meebakken
  5. blus het geheel af met de groentebouillon
  6. voeg de laurierblaadjes toe en bak de groenten op middelhoog vuur nog 25 - 30 minuten of tot de groenten zacht en gaar zijn
  7. verwijder de laurierblaadjes en pureer de soep met de staafmixer of in de blender
  8. breng op smaak met zout en peper
Recipe Notes

Bron: www.vullenofvoeden.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.