Italiaanse koolrabisoep

Een heerlijke soep van Italiaanse origine! Een aanrader voor lunch, voorgerecht bij diner of gewoon als tussendoor.

Italiaanse koolrabisoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 40 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 40 minuten
Italiaanse koolrabisoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 40 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 40 minuten
Ingrediënten
Soffrito (basis voor soepen en sauzen :-))
Afmaken als koolrabi soep
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. verwarm de olijfolie in een soeppan op middelhoog vuur
  2. voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe en draai het vuur laag
  3. laat de groenten in 10 minuten zacht worden, maar niet verkleuren
  4. voeg dan de blokjes koolrabi toe en laat ze 5 - 7 minuten meebakken
  5. blus het geheel af met de groentebouillon
  6. voeg de laurierblaadjes toe en bak de groenten op middelhoog vuur nog 25 - 30 minuten of tot de groenten zacht en gaar zijn
  7. verwijder de laurierblaadjes en pureer de soep met de staafmixer of in de blender
  8. breng op smaak met zout en peper
Notities

Bron: www.vullenofvoeden.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.