Lezing ‘Fit in de overgang!’

Veel vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken: opvliegers, nachtzweten, pieken en dalen in het humeur, gewichtstoename en een eindeloze vermoeidheid. Misschien denk je in eerste instantie dat je wat grieperig bent, maar het blijft maar aanhouden. Het heeft inmiddels zelfs een negatieve invloed op de stemming in huis! En dan realiseer je je uiteindelijk dat je in de overgang zit.

Tijdens de lezing ‘Fit in de overgang!’ vertellen we wat je er zélf aan kan doen om je overgangsklachten te verminderen. En nog beter: misschien verdwijnen ze zelfs helemaal! We geven jou tips & tools om jouw leven weer mooi en gezellig te maken. Daar heeft iedereen wat aan, maar vooral JIJZELF!

Zien we jou tijdens de lezing ‘Fit in de overgang’ op zondag 8 maart a.s. van 11.30-13.00 uur? De toegang tot de is gratis! Dus neem gerust iemand mee. Wel is het fijn als je je van tevoren bij de balie van Fitnessclub Easy Active aanmeldt, zodat we rekening kunnen houden met de groepsgrootte, telefoon 033 – 285 12 80

Tot dan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.