Shakshuka

Shakshuka is een (h)eerlijk Noord-Afrikaans gerecht die ook nog eens makkelijk te maken is. De ingrediënten zijn ook nog eens zeer voedzaam en gezond! Het is zeer geschikt als lunch, maar ook als diner. Zeer zwaar is het niet, dus houd daar dan wel rekening mee als je het als diner gebruikt ;-). Shakshuka Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit

Zalm-pompoen-couscous schotel

Een heerlijk gerecht uit Jamie Magazine! De combinatie van zalm met couscous en pompoen is verfrissend te noemen. En altijd makkelijk, een ovengerecht :-). Zalm-pompoen-couscous schotel Stemmen: 4 Score: 3.75 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu

Tomaten notentaart

Altijd fijn, een recept die je van tevoren klaar kan maken, in de koelkast kan bewaren en dan uren later in de oven bakken. Als je weinig tijd hebt aan het einde van de dag, dan is zo’n recept een uitkomst! En vooral als het recept ook nog eens lekker en gezond is. Eet smakelijk! Tomaten notentaart Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe

Groentelasagne

Lasagne was een van mijn favorieten toen ik in mijn studententijd op kamers woonde. Met veel verse ingrediënten kon je een overheerlijke maaltijd in de oven laten garen terwijl je in de tussentijd lekker nog even op het balkon kon zitten :-). Goede herinneringen dus. Maar de lasagnebladen die we ik destijds gebruikte heb ik inmiddels vervangen door glutenvrije varianten. Zo wordt er in dit recept aubergine gebruikt, maar natuurlijk

Viscurry

Vis wordt door veel mensen niet lekker gevonden…. maar wist je dat vis een goede leverancier van de juiste vetzuren is, die onder andere goed zijn voor hart- en bloedvaten? Maar ook onze hersenen en ons gezichtsvermogen hebben baat bij de visvetzuren. Het Voedingscentrum adviseert 1 x per week vis te eten, maar ik adviseer mijn cliënten altijd minimaal 2 keer per week vis op het menu te zetten. Deze viscurry