Pastasalade met kip

Een heerlijke maaltijdsalade die je uitstekend vooraf kan klaarmaken wanneer je weet dat je die avond of de volgende dag weinig tijd hebt om te koken. Ook makkelijk mee te nemen in een bakje als je de hele dag onderweg bent, want de salade is koud net zo lekker!

Pastasalade met kip
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 20 minuten
Servings Prep Time
4 personen 20 minuten
Pastasalade met kip
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 20 minuten
Servings Prep Time
4 personen 20 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. pureer ondertussen de pijnboompitten, basilicum, knoflook en olijfolie in de blender of met de staafmixer en breng dit mengsel op smaak met zout en peper
  3. bestrooi de kipfilets met zout en peper en bak deze in wat kokosolie
  4. als de kip gaar is, deze laten afkoelen en in plakjes snijden
  5. laat de pasta uitlekken als deze klaar is met koken
  6. als de pasta nog lauwwarm is, het basilicum-pijnboompitten mengsel erdoor mengen
  7. snijd de tomaatjes in tweeën en meng door de afgekoelde pasta, samen met de rucola
  8. breng op smaak met zout en peper
Recipe Notes

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.