Roergebakken spinazie

Een gezond en makkelijk bijgerecht, geschikt voor talloze diner recepten. Maar probeer dit recept ook eens te combineren met een heerlijke omelet of frittata!

Roergebakken spinazie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 10 minuten
Servings Prep Time
2 personen 10 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. bak de pijnboompitten in een (droge) koekenpan totdat ze licht bruin geroosterd zijn
  2. haal dan de pijnboompitten uit de koekenpan en leg ze apart in een schaaltje
  3. verhit een theelepel kokosolie in zojuist gebruikte koekenpan
  4. maak de knoflook fijn in een knoflookpers en bak dit licht aan in de koekenpan
  5. voeg een handvol bladspinazie toe, voeg zout en peper toe en bak tot het geslonken is
  6. haal dan de spinazie uit de pan en laat deze uitlekken in een vergiet
  7. herhaal dit elke keer met een handvol bladspinazie totdat alle spinazie gebakken is
  8. leg alles op een bord of in een schaal en bestrooi met de pijnboompitten
Recipe Notes

Bron: De Hormoonfactor van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.