Steak tartare

Een heerlijk recept om als lunch te bereiden, hoewel ook geschikt als pre-sport avondmaaltijd! Makkelijk te bereiden in een handomdraai, erg gezond en naar smaak pittig te maken!

Steak tartare
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Steak tartare
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Eenheden:
Instructies
  1. hak de biefstuk heel fijn en breng op smaak met tabasco, zout en peper
  2. leg de spinazie verspreid op een ruim bord
  3. druk de biefstuk in een schaaltje dat bekleed is met vershoudfolie en keer het schaaltje om op de spinazie op het bord. Trek daarna het plastic eraf en maak een ondiep kuiltje in het midden
  4. breek het ei, laat het wit weglopen en doe de eidooier in het kuiltje
  5. schik de ui, augurk, zilveruitjes, kappertjes, tomaat en eventueel pasta er om heen
  6. bestrooi het geheel met peterselie en peper & zout uit de molen
Notities

Bron: Het Hormoonbalansdieet van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.