Tomaten notentaart

Altijd fijn, een recept die je van tevoren klaar kan maken, in de koelkast kan bewaren en dan uren later in de oven bakken. Als je weinig tijd hebt aan het einde van de dag, dan is zo’n recept een uitkomst! En vooral als het recept ook nog eens lekker en gezond is. Eet smakelijk!

Tomaten notentaart
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 45 minuten
Servings Prep Time
4 personen 45 minuten
Tomaten notentaart
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
4 personen 45 minuten
Servings Prep Time
4 personen 45 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. Snijd de tomaten en de ui klein
  2. Doe de losgeklopte eieren erbij en voeg de gemalen gemengde noten, het boekweitmeel, de gesneden peterselie en de kruiden toe
  3. Bekleed een kleine, lage en ronde ovenschaal/taarvorm (doorsnede 20 cm) met bakpapier en vul de vorm met het mengsel
  4. Leg hier als laatste hier en daar een beetje roomboter op
  5. Bak de taart in 30 minuten in de oven op 180 graden
Recipe Notes

Tip: dit gerecht kan zowel warm als koud gegeten worden

Bron: Recepten van Ralph

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.