Win een gratis ONLINE coachtraject t.w.v. € 195,00!

Ter introductie van mijn nieuwe website www.FITwithNESS.nl geef ik een GRATIS ONLINE coach traject van 2 weken ter waarde van € 195,00 weg! Heb jij hulp nodig bij het verbeteren van jouw gezondheid of fitheid? Maar ontbreekt het jou aan tijd om ‘live’ met een coach aan de slag te gaan? Dan is dit GRATIS ONLINE coach traject misschien iets voor jou!

Wanneer is een coachtraject van FITwithNESS geschikt?
– als je algemene lichamelijke klachten hebt (bv. gewrichtsklachten, migraine, menopauze, gebrek aan energie, burnout, candida etc.)
– als je hormoon gerelateerde klachten hebt (bv schildklier, testosteron, oestrogeen, etc.
– als je een auto-immuunziekte hebt (bv. coeliakie, de ziekte van Hashimoto, reumatische aandoeningen, etc.)

Of gewoon als je:
– gewicht wil verliezen
– je fitter en energieker wil voelen
– het gevoel hebt passief het leven te beleven
– ‘watten’ in je hoofd voelt

Doordat ik mij als Voedingscoach/Trainer Hormoonfactor richt op jouw hormonale huishouding in combinatie met jouw voedingspatroon, bewegingspatroon en geestelijke gesteldheid, zal er eerder sprake zijn van een lifestylechange dan van een ‘dieet’. Zo kunnen veranderingen in jouw lichamelijke gesteldheid van binnen uit plaatsvinden en kunnen gebruik van chemische middelen (medicijnen) verminderd of zelfs weggelaten worden. Een positieve verandering op hormonaal niveau betekent kennis van jouw eigen lichaam, want ieders lichaam is anders. Jouw kennis kan je inzetten in de rest van je leven, zodat lichamelijke klachten, overgewicht, depressies enzovoorts tot het verleden behoren. Geen eindeloze diëten meer, geen jojo-effect, geen bijwerkingen van medicijnen, geen futloos bestaan. Dat gun ik ieder mens!

Wat moet je doen om voor het GRATIS ONLINE coach traject in aanmerking te komen?
1. Like mijn Facebookpagina FITwithNESS
2. Geef in een bericht aan wie (en waarom) jij een GRATIS ONLINE coach traject ter waarde van € 195,00 gunt
2. Laat me weten hoe ik in contact kan komen met diegene
3. Like en deel dit bericht zo veel mogelijk

Op 1 februari a.s. zal op mijn website bekend worden gemaakt wie het GRATIS ONLINE coach traject van 2 weken gratis mag gaan volgen. Succes!!

ps. schrijf je op mijn website meteen even in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van tips & trics om fit en gezond te worden/blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.