Wie heeft het gratis ONLINE coachtraject gewonnen?

Het is alweer ruim 2 weken geleden dat ik de ACTIE voor een gratis ONLINE coach traject heb gepubliceerd op deze website en via Social Media. En wat een reacties heb ik daarop gekregen! Geweldig om te zien hoe blij mensen kunnen worden als een verbetering van de gezondheid binnen handbereik is. En hoe hard blijkt het nodig om hierbij als Voedingscoach en als Trainer Hormoonfactor een hand te kunnen helpen :-).

Het was dan ook niet voor niks dat ik deze actie heb uitgeschreven. Met het oog op ieders drukke agenda’s én ons digitaal ingestelde leven, wilde ik degenen die hier behoefte aan hadden tóch tegemoet kunnen komen. Iedereen wil zich immers gezonder en fitter gaan voelen, toch?

De hoeveelheid reacties die binnen kwamen via Social Media en via het bericht op de website waren overweldigend. Via deze weg wil ik iedereen dan ook bedanken voor jullie aandacht en tijd. Ik word heel blij van zo’n bereik!

Alle reacties heb ik uitgeprint en in een grote ton gegooid. Heel ouderwets maar reuze effectief: gewoon grabbelen en er rolt een winnaar uit!

DE WINNAAR IS OUM S! Zij heeft al een email ontvangen met informatie.

Voor alle anderen die helaas niet de gelukkige winnaar zijn geworden: blijf mijn website volgen voor meer leuke en aantrekkelijke acties. En voor het ontwikkelen van veel meer nieuws, deel je mijn pagina op Facebook én mijn website zoveel mogelijk! Dank allemaal voor jullie deelname :-))!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.