Zoete aardappel stamppot

Zoete aardappel bevat een hoge concentratie van complexe koolhydraten en lage glycemische waarde. Ook zit het boordevol vezels. Een super gezonde basis voor een stamppot dus! Recept afdrukken Zoete aardappel stamppot Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Maaltijd Diner Keuken Hollands Porties personen MetrischMetrisch Ingrediënten 500 gram zoete aardappel (schoongeboend en in flinke stukken)2 el kokosolie1 stuks rode ui (fijngesnipperd)1 teen knoflook (fijngehakt)150 gram jonge bladspinazie1 blik

Stamppotje

Hmmm lekker…. een stamppotje! Hoewel mijn kleur het niet verraadt, ben ik toch echt een Hollander. Ik ben erg gek op stamppot, die maak ik dan ook heel vaak. De stamppot in dit recept is een hele nieuwe variant die het proberen meer dan waard is! De ingrediënten zijn niet zozeer voor de hand liggend, maar daarom des te spannender. Bon appetit! Recept afdrukken Stamppotje Stemmen: 0 Score: 0 Jij:

Gevulde zoete aardappel uit de oven

Persoonlijk ben ik erg dol op zoete aardappel. Het heeft een licht zoete smaak, je kan het eten als bijgerecht (bijvoorbeeld als aardappel ;-)), maar het is géén aardappel. Zoete aardappel is namelijk eigenlijk een wortel, met alle gezonde eigenschappen die daarbij horen. Nu kwam een van mijn cliënten met dit heerlijke recept en deze deel ik dan ook graag met iedereen. Een aanrader want: erg lekker en ook nog

Kipgehaktballetjes in tomatensaus

Een heerlijk recept die door de kinderen met open armen wordt ontvangen…wat wil je nog meer? Super lekker, gezond én makkelijk. Eet smakelijk alvast! Recept afdrukken Kipgehaktballetjes in tomatensaus Stemmen: 2 Score: 5 Jij: Stem op dit recept! Maaltijd Diner Keuken Hollands Prep Tijd 40 minuten Porties personen MetrischMetrisch Ingrediënten Voor de balletjes 500 gram kipgehakt1 stuks wortel (geraspt)1 stuks ei (biologisch)1,5 tl gedroogde oregano0,5 tl uienpoederflinke snuf vers gemalen

Zeekraal-zalm pasta

Minstens 2 x per week vis, dat is wat ik mijn cliënten altijd adviseer. Ik krijg vaak de vraag: wat kan ik allemaal met vis? Vaak wordt er gedacht dat vis apart op je bord gelegd moet worden, maar niets is minder waar. Vis kan ook goed worden gebruikt bij eenpansgerechten: dat is makkelijk, snel, gezond én mee-etende kinderen die iets nieuws ‘eng’ vinden, zien de vis amper :-). Recept