Rozijnenbrood met appel

Een heerlijke variatie op onder andere bananenbrood, welke je ook nog eens op een feestelijke tafel kan zetten (bijvoorbeeld met kerst). Maar zelfs als tussendoortje kan dit brood gebruikt worden!

Rozijnenbrood met appel
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
12 plakken 15 minuten
Cook Time
50 minuten
Servings Prep Time
12 plakken 15 minuten
Cook Time
50 minuten
Rozijnenbrood met appel
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
12 plakken 15 minuten
Cook Time
50 minuten
Servings Prep Time
12 plakken 15 minuten
Cook Time
50 minuten
Ingredients
Servings: plakken
Units:
Instructions
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden en bekleed ondertussen een cakevorm met bakpapier
  2. Meng de droge ingrediënten door elkaar in een beslagkom en voeg vervolgens de eieren, kokosmelk en kokosolie toe
  3. Roer tot een glad beslag
  4. Spatel de appels en rozijnen door het beslag en schep dit in de cakevorm
  5. Bak het brood in ongeveer 50 minuten goudbruin en gaar
Recipe Notes

Bron: eetpaleo.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.