Pilav is een (bij)gerecht uit het Midden-Oosten, Perzië, India en Centraal Azië, bestaande uit een graansoort, meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord, afhankelijk van de landstreek met bepaalde kruiden, groenten, peulvruchten en vlees. Je kan dus eindeloos variëren met dit heerlijke gerecht, dat ook nog eens makkelijk te bereiden is. Pilav met tonijn Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this
Ingrediënt: kokosolie
Vegetarische burgers
Heerlijk zo’n hamburger, maar we weten vaak niet wat er allemaal in zit…. Dus waarom maken we deze niet gewoon zelf? Een gezonde variant? De hamburgers van dit recept worden gemaakt van kikkererwten. En lékker dat ze zijn! Eet smakelijk! Vegetarische hamburgers Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select
Kip Gyros met tzatziki
Oooohhhh heerlijk! Dit is echt een gouwe ouwe uit mijn studententijd! Alleen is dit nu de gezonde variant, dus zo ontzettend welkom op mijn site! Enjoy! Kip Gyros met tzatziki (echt waar!) Votes: 1 Rating: 5 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw
Rozijnenbrood met appel
Een heerlijke variatie op onder andere bananenbrood, welke je ook nog eens op een feestelijke tafel kan zetten (bijvoorbeeld met kerst). Maar zelfs als tussendoortje kan dit brood gebruikt worden! Rozijnenbrood met appel Votes: 3 Rating: 4 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan
Glutenvrije aspergequiche met parmaham
Een quiche ziet er altijd zo feestelijk uit :-). Daarbij is het goed van tevoren te bereiden en later op te warmen in de oven. De quiche in dit recept is ook nog eens glutenvrij, dus dat maakt deze quiche heel geschikt voor veel mensen. Eet smakelijk allemaal! Glutenvrije aspergequiche met parmaham Votes: 1 Rating: 5 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu