Een makkelijke start van de dag met talloze variatiemogelijkheden….dat is de mugcake van Women’s Health. En het ziet er ook nog eens meer dan smakelijk uit. Goedemorgen! Mugcake Votes: 1 Rating: 1 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan MaaltijdOntbijt
Rating: 0 sterren
Gevulde avocado met zalm
Om je gasten een charmant én gezond recept voor te zetten, heb je eigenlijk niet zo veel nodig. Dit recept bewijst dat weer eens des te meer. Het ziet er uit als een plaatje, smaakt geweldig en zit boordevol nutriënten die ons lichaam goed kan gebruiken. En je gasten zijn zwaar onder de indruk :-)… Gevulde avocado met zalm Votes: 2 Rating: 5 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg
Zalm-pompoen-couscous schotel
Een heerlijk gerecht uit Jamie Magazine! De combinatie van zalm met couscous en pompoen is verfrissend te noemen. En altijd makkelijk, een ovengerecht :-). Zalm-pompoen-couscous schotel Votes: 4 Rating: 3.75 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan MaaltijdDiner KeukenAfrika, Azië
Tomaten notentaart
Altijd fijn, een recept die je van tevoren klaar kan maken, in de koelkast kan bewaren en dan uren later in de oven bakken. Als je weinig tijd hebt aan het einde van de dag, dan is zo’n recept een uitkomst! En vooral als het recept ook nog eens lekker en gezond is. Eet smakelijk! Tomaten notentaart Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan
Groentelasagne
Lasagne was een van mijn favorieten toen ik in mijn studententijd op kamers woonde. Met veel verse ingrediënten kon je een overheerlijke maaltijd in de oven laten garen terwijl je in de tussentijd lekker nog even op het balkon kon zitten :-). Goede herinneringen dus. Maar de lasagnebladen die we ik destijds gebruikte heb ik inmiddels vervangen door glutenvrije varianten. Zo wordt er in dit recept aubergine gebruikt, maar natuurlijk