Gevulde avocado met zalm

Om je gasten een charmant én gezond recept voor te zetten, heb je eigenlijk niet zo veel nodig. Dit recept bewijst dat weer eens des te meer. Het ziet er uit als een plaatje, smaakt geweldig en zit boordevol nutriënten die ons lichaam goed kan gebruiken. En je gasten zijn zwaar onder de indruk :-)…

Gevulde avocado met zalm
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Gevulde avocado met zalm
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Snijd de avocado's doormidden en verwijder de pit
  2. Snij de avocado's kruislings in met een mes, zodat er blokjes ontstaan; zorg ervoor dat je niet door de schil heen snijdt, want die heb je straks nog nodig
  3. Verwijder de blokjes voorzichtig met een lepel en stop ze in een kom
  4. Pel en snipper het uitje en voeg dit bij de avocado
  5. Voeg de (zelfgemaakte) mayonaise toe, alsook het sap van de halve citroen
  6. Hak de bieslook fijn en voeg dit ook bij de massa
  7. Breng de vulling op smaak met zout en peper en meng het voorzichtig door elkaar
  8. Schep de vulling in de lege avocado schillen
  9. Serveer de gevulde avocado meteen
Notities

Tip: als je niet zuivelvrij eet, dan zou je de mayonaise ook kunnen vervangen door crème fraîche

Bron: www.foody.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

 

 

 

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.