Mexico herbergt een heleboel heerlijke recepten, waar deze één van is. Een volledige maaltijd, voorzien van de nodige koolhydraten in de vorm van bataat (zoete aardappel) en zwarte bonen. Zeer geschikt als lunch! Mexicaanse salade met zoete aardappel Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3
Maaltijd: Vegan
Kokosyoghurt… homemade :-)
Met een lichtzure smaak van yoghurt, maar dan in een kokosversie, heb je met dit heerlijke recept een geweldige basis voor een ontbijt of dessert. Maar ook als tussendoortje is deze homemade kokosyoghurt heerlijk! Kokosyoghurt… homemade 🙂 Votes: 1 Rating: 5 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit
Bananenijs met vanillesmaak
Wist je dat je bananen prima in de vriezer kan bewaren om te gebruiken voor een ijsrecept? Bijvoorbeeld dit recept! Een overheerlijke ijs zonder de geraffineerde suikers zoals je ze buiten de deur krijgt, maar minstens zo lekker! Bananenijs met vanillesmaak Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course
Spruitjes met knoflook en tomaat
Spruitjes hebben een hele typische smaak waar veel mensen niet van houden. Zelf ben ik dól op spruitjes, maar helaas mijn kinderen en man niet :-(. Hoe is dat bij jou thuis? Spruitjes met knoflook en tomaat Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit
Avocado-chocoladetaart
Chocolade heeft iets magisch…toch? Voor mij in ieder geval zeker! Ik zeg altijd gekscherend dat ik mijn kleurtje te danken heb aan alle chocolade die ik in mijn leven al heb gegeten :-). Al van kinds af aan had ik de voorkeur voor pure chocolade. Op de tweede plaats staat bij mij de (melk)chocolade met hazelnoten. In het recept van deze taart wordt beide gebruikt! Makkelijk te bereiden, een genot