Een verfrissend tussendoortje! Zo kan je deze overheerlijke én gezonde muesli yoghurt repen wel noemen. Vooral lekker in de zomer, maar in de koudere maanden ook geen onacceptabel tussendoortje ;-).
Muesli yoghurt repen
|
Recept afdrukken
|
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
|
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
|
Porties | Prep Tijd |
5 stuks | 25 minuten |
Kook Tijd |
4 uur (opstijven) |
|
|
Ingrediënten
- 100 gram dadels (5 grote)
- 100 gram muesli of granola
- 50 gram Pecannoten
- 2 el extra vierge kokosolie (gesmolten)
- snuf kaneel
- 300 ml lactosevrije yoghurt (of plantaardige yoghurt)
- 75 gram blauwe bessen
- 75 gram frambozen
- 2 el honing (optioneel)
Porties: stuks
Eenheden:
Instructies
- Meng de muesli of granola met de dadels, pecannoten, kokosolie en snuf kaneel in de keukenmachine
- Bekleed een platte schaal met huishoudfolie en verdeel over de bodem het mengsel en druk aan met een lepel
- Optioneel: meng de honing met de yoghurt
- Houd een paar frambozen en blauwe bessen apart, en pureer de rest grof met bijvoorbeeld een vork
- Schep deze kost door de yoghurt en verdeel over de muesli/granola bodem in de schaal
- Garneer de bovenzijde met de overgebleven frambozen en bessen
- Zet de schaal circa 4 uur in de diepvries
- Haal een paar minuten voor het eten uit de vriezer en snijd de repen
Notities
Bron: leukerecepten.nl
| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |