Tonijn met zeekraal en groenten

Een half vette vis als tonijn is gezond, net zoals de vele andere (vette) vissoorten. Studies hebben uitgewezen dat mensen die vaak vette vis eten 20 tot 30% minder kans hebben op sterfte door hart- en vaatziekten. Ook de kans dementie en hartstilstand wordt drastisch kleiner voor mensen die vaak vette vis eten. Daarnaast halen ook zwangere vrouwen hun profijt uit vette vis, ze zouden minder kans hebben op een te vroeg geboren kind of onderontwikkelde kinderen.

Tonijn met zeekraal en groenten
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 30 minuten
Servings Prep Time
2 personen 30 minuten
Tonijn met zeekraal en groenten
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
2 personen 30 minuten
Servings Prep Time
2 personen 30 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. bestrooi de tonijn met vers gemalen zwarte peper en vers gemalen himalaya zout, en bak deze op laag vuur in een koekenpan
  2. bak in een andere koekenpan 2 tenen knoflook (in grove stukken) en de zeekraal, bestrooid met vers gemalen zwarte peper, in een klein beetje kokosvet (een paar minuten bakken is voldoende)
  3. afhankelijk van de bij te voegen groente: kook, stoom of bak deze mee
Recipe Notes

Tip: het recept is lekker met gekookte of gebakken bataat (zoete aardappel).

Bron: cliënte Sandra uit Amersfoort

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.