Indonesisch rundvlees

Hoewel ik geboren ben uit een Hollandse vader en een Indonesische moeder, voel ik mij toch op en top Nederlands. Er zijn slechts een paar recepten uit de Indische keuken die ik graag maak, en die bij mij thuis altijd vol liefde worden gegeten. Een daarvan is het Indonesische rundvlees, oftewel Rendang. Het recept wat ik hiervoor gebruik is uiteraard gluten- en zuivelvrij, en dus Hormoonfactor proof.

Indonesisch rundvlees
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 3 uur
Porties Prep Tijd
4 personen 3 uur
Indonesisch rundvlees
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 3 uur
Porties Prep Tijd
4 personen 3 uur
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. maal de ui, knoflook en kemirienoten in de keukenmachine of met de vijzel fijn
  2. verwarm de kokosolie in de wok en fruit hierin het ui-knoflook-kemirie mengsel samen met de salamblaadjes, sereh, purutblaadjes, laos, kurkuma, ketoembar, djinten en sambal
  3. voeg vervolgens het vlees toe en fruit die ook even mee
  4. daarna water, bouillonblokje en santen toevoegen
  5. laat het geheel een paar uur sudderen, tot het vlees gaar is
Notities

Tip: serveer met zilvervliesrijst en sajoer boontjes of een andere soort groente

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.